Vyhledávání


Kontakt

Stránky pro volejbalisty z Velké Bíteše a okolí

E-mail: psvetlik@volny.cz

Užitečné odkazy: 

Oficiální stránky Českého volejbalového svazu

 www.cvf.cz 
 

 Pravidla Beach volejbalu:

www.beachbranik.cz/pravidla

Nová stránka:

Zábava a informace

Přihlášení na trénink:

Pondělí     

Středa     

 Jarní turnaj

Datum:  4.4.2020

Pozvánka na turnaj:

 Pozvánka 

Pravidla turnaje:

Pravidla

Dlouho jsem tu nebyl, ale napravím to :-)

Odlehčení

Výsledky a fotky z turnaje ve Slavkově u Brna - DOPLNĚNO

05.06.2011 07:35

Turnaj ve Slavkově u Brna - 4.6.2011 - se uskutečnil za krásného počasí a dokonalého zázemí. Myslím si, že jsme byli všichni spokojeni s organizací, hrou a také s výsledky. Franišek se opět dostal na bednu a Tullamorka zůstala na posledním místě. Zůčastnilo se 5 družstev: 2 ze Slavkova, 2 z Velké Bíteše a nové družstvo z Adamova, které celý turnaj vyhrálo. Bylo na nich vidět, že jsou dokonale sehraní, což nemohu říci o našem družstvu Tullamore. Na každý turnaj nám někdo schází a tak doplňujeme tým z dalších hráčů. No, snad se to zlepší a odpoutáme se z posledního místa, které nás nyní nějak přitahuje. Chválím velmi Viktora, který na sebe vzal odpovědnost za zásobování (jako jediný měl flašku s Tullamorkou).

Přesto, že se nám v konečném výsledku nezadařilo, rád bych všem našim hráčům poděkoval za snahu. Myslím si, že jsme si docela dobře zahráli a pěkně se opálili, přesně podle vzoru "tričko-trenky-chrániče-ponožky".

Fotky z turnaje jsem nahrál na web - tady je link: Fotky z turnaje ve Slavkově 4.6.2011, nebo ze sekce Fotogalerie.

Ještě jednou všem díky a těším se na další turnaj.

Včera 15.6.2011 jsem dostal fotky od Čáry (Milana Floriána) ze Slavkovského turnaje, takže se lidičky podívejte. Je do ve stejném albumu jako naše fotky - link je stejný.

Na webovských stránkách Slavkova je umístěný článek o turnaji, který psal Milan - čára - Florián. Link na tento článek je následující: www.veslavkove.cz/sport/volejbalovy-turnaj-ve-slavkove.aspx